Pohjalaiset hakivat vinkkejä matkailun edistämiseksi

Matka kasvuun –hankkeen projektipäällikkö Elina Järvinen ja Outdoors Etelä-Pohjanmaan luntokohteet tunnetuksi –hankkeen projektipäällikkö Sanna Jyllilä kävivät parikymmenhenkisen eteläpohjalaisseurueen kanssa tutustumassa Itä-Suomen matkailutoimijoihin. Kuva: Jere-Miikka Myllymäki

Matka kasvuun –hanke vieraili muun muassa Hirvensalmella ja Mikkelissä.

Noin parinkymmenen hengen seurue Etelä-Pohjanmaalta kävi pari viikkoa sitten tutustumassa savolaisiin matkailualan toimijoihin Seinäjoen ammattikorkeakoulun hallinnoiman Matka kasvuun –hankkeen tiimoilta.
– Hankkeen tavoitteena on tukea eteläpohjalaisten pienten matkailu- ja palvelualan yritysten liiketoiminnan kasvua ja kehittymistä sekä kotimaan markkinoilla että kansainvälisessä kilpailussa, kertoo hankkeen projektipäällikkö Elina Järvinen.

Satulinna valikoitui osaltaan liiketoiminnan takia ja osaltaan myös Vain elämää-ohjelman kautta tulleen julkisuuskuvan myötä.
– Odotukset olivat korkealla kun sinne matkattiin ja etukäteen keskusteltiin viestinnästä ja sen vaikutuksista. Miten television kautta syntynyt mielikuva sitten muuttuu paikan päällä vai muuttuuko se, kertoo Järvinen.