Lapsiperheiden toiminnalle tilausta

Uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan MLL:n toimintaan.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hirvensalmen yhdistys ry:n tämän vuoden tapahtumatarjonta on verrattain runsasta.
– Pyrimme koko ajan ideoimaan uusia lapsiperheitä kiinnostavia juttuja, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Sanna Pöntinen.
– Otamme myös mielellämme ehdotuksia vastaan vanhemmilta. Kaikki ideat ovat tervetulleita. Toteutamme toiveita parhaamme mukaan.

Esimerkkinä Pöntinen kertoo ensi lauantaina alkavasta uudesta Perheliikuntakerhosta, jonne kaikki halukkaat ovat tervetulleita.
– Elomaan koulun liikuntasalissa on esimerkiksi temppurata ja tarjolla on myös erilaisia pelejä ja leikkejä, kertoo Pöntinen.
– Perheliikuntakerho kokoontuu kevään aikana kerran kuussa. Jos innokkaita osallistujia riittää, jatketaan mahdollisesti myös kesän jälkeen. Kerho on osallistujille maksuton.

MLL:n Hirvensalmen yhdistys kutsuu uusia aktiiveja mukaan toimintaansa.
– Esimerkiksi MLL:n Perhekahvilan toiminta on tällä hetkellä jäissä, koska meillä ei ole sille vetäjää, kertoo puheenjohtaja Sanna Pöntinen.

MLL juhlii 100 v synttäreitään tänä vuonna teemalla ”Tule mukaan!”. Lokakuussa on valtakunnallinen juhla, mutta juhlitaanko paikallisesti isommin vai useammilla pienemmillä tapahtumilla, siitä päätetään tulevassa kevätkokouksessa.
– Juhlinta painottuu syksyyn. Vielä emme tiedä mitä tuolloin tapahtuu, mutta jollain tapaa olemme juhlahuumassa mukana, sanoo Pöntinen.